El rostro de Analía

A sorozat utólsó része 2010. május 4-én kedden volt ismétlése délelőtt 11:35-kor új részek pedig 16:55 -kor!Új sorozat címe :Az ördögi kör!Úgyan ebben a időpontban lesz mint a Boszú Álarca volt!

Epizódismertetők 1.-50.  :

1.
Mariana Montiel gazdag családból származik, õ a családi légitársaság elnöke. Mivel azt gyanítja, hogy férje, Daniel, hûtlen hozzá, magánnyomozót fogad, hogy sejtésérõl megbizonyosodjon. A felvételeket látva nagyon megdöbben, mert rájön, hogy unokatestvére, Sara, a férje szeretõje. Analia, aki a rendõrség beépített ügynökeként azon dolgozik, hogy lebuktassa Ricky Montanát, azt a megbízást kapja a maffiózótól, hogy gyilkolja meg Mariana Montielt. A férje hûtlensége miatt elkeseredett Mariana a tiszteletére rendezett házassági  évfordulójukról sírva elhajt férje kocsijával. Analia is beszáll mellé, de a zaklatott Mariana túl gyorsan hajt, az autó kisodródik az úttestrõl.

2.
A kocsi, mellyel Analia és Mariana kisodródtak az úttestrõl, felgyullad. Armando Rivera professzor és segédje, Roberto, szemtanúi a balesetnek. Egy összeégett nõt találnak a kocsitól nem messze, akit a professzor magánlaborjába szállítanak. Armando elhatározza, hogy évek óta folytatott kísérletei segítségével megpróbálja visszaadni az ismeretlen nõ életét. Négy év alatt a táskájában talált névjegy alapján újjáépíti Analiát. Azt senki sem sejti, hogy valójában Mariana teste kapta Analia arcát.

3.
Bármennyire is óvja Armando teremtményét, az általa Anának elnevezett lányt a külvilágtól, neki elege lesz a bezártságból. Találkozik Daniel Montiellel és kislányával, és megmagyarázhatatlan vonzalmat érez irántuk. Egyre nagyobb benne az elhatározás, hogy kiderítse, ki is õ valójában. Camila, Analía húga, nem tud belenyugodni nõvére eltûnésébe. Elhatározza, hogy jelentkezik táncosnõnek a Gato Verde mulatóba, ahol nõvére dolgozott.

4.
Ricky Montana évek óta próbál Analia nyomára bukkanni. Amikor megpillantja a motorozó Anát, Chinoval utána erednek, ám Armandonak és Robertónak sikerül lerázniuk õket. Carmen szeretné, ha Sara foglalná el elhunyt lánya helyét Daniel oldalán. Ernesto azon tépelõdik, hogyan mondja el Carmennek, hogy egy másik nõtõl van egy Miguel nevû fia.

5.
Daniel együtt vacsorázik Analiával, hogy megbeszéljék Daniel ajánlatának részleteit. Analia nagy örömmel vállalja, hogy Adriana nevelõnõje lesz. Az étteremben váratlanul felbukkan Sara is, aki nagyon kíváncsi arra a lányra, aki miatt meghiúsult a programja. Roberto érzi, hogy a professzor beleszeretett Anába, és ezt nyíltan megmondja neki.

6.
Analia boldog, hogy Adriana nevelõnõje lehet, mert megmagyarázhatatlan szeretetet érez a kislány iránt, amióta csak meglátta. Sara dühöng, amiért Daniel nem utazott el vele Ana miatt, és veszélyeztetve érzi tervének sikerét. Analiát rémálmok gyötrik, nem tudja mire vélni az álmában látottakat. Armando úgy gondolja, kezd visszatérni az emlékezete.

7.
Carmen, akinek nincs ínyére, hogy Daniel nélküle döntött a nevelõnõ dolgában, pokollá teszi Analia elsõ munkanapját. Amikor elkéri az iratait, Ana zavartan távozik, hiszen el sem tudja mondani, hogy ki õ valójában, mert semmire sem emlékszik a múltjából. Sara szövetségesre lel Carmenben. Mindketten gyûlölik az életükben felbukkanó Anát.

8.
Cristobal minden áron megpróbálja lebeszélni Camilát arról, hogy segítsen a rendõrségnek lebuktatni Ricky Montanát, de a lány feltett szándéka, hogy kideríti, mi történt nõvérével, aki a Gato Verde táncosa volt. Armando elmondja Anának, mennyire szereti, és nagyon csalódott, amikor a lány azt mondja, hogy apjaként tekint rá. Daniel szembeszáll Carmennel, felveti annak lehetõségét, hogy Adrianával elköltözik a házból.

9.
Daniel felkeresi Analiát, és elmondja, hogy Ernesto, akit apjaként szeret és tisztel, meghívta a lányt egy családi vacsorára. Carmen tombol a dühtõl, nem hajlandó elfogadni Anát, de Sara ráveszi, hogy megjelenjen az asztalnál. Montana és Chino veszélyes találkozásra készülnek egy másik bûnözõ banda vezetõivel.

10.
Amikor Sara megbántja Adrianát, Ana a védelmére kel, és ezzel egyre nagyobb ellenségeket szerez. Carmen és Sara nem titkolják, hogy nem látják szívesen a házban. Montana lövöldözésbe keveredik és megsérül. Armando épp arra hajt céltalan kocsikázása során. A sérült bûnözõt, aki valójában a fia, a házába viszi, és megmûti.

11.
Ana, miután látott egy képet Marianaról Adriana szobájában, úgy érzi, valami köze lehetett a múltban az asszonyhoz. Követeli, hogy Armando árulja el neki, milyen kapcsolatban állt Daniel néhai feleségével. Robertót meglepi az altatásból váratlanul magához térõ Montana, és túszul ejti. Ana elsõ munkanapján nagyon megdöbben, amikor Carmen egyenruhát akar rákényszeríteni.

12.
Ana félreteszi a büszkeségét, és felveszi az egyenruhát. Montana felhívja az embereit, hogy menjenek érte a professzor házába. Armando attól tart, hogy Anának kezd visszatérni az emlékezete, és talán rájön, milyen életmódot folytatott korábban. Sara magával viszi Danielt egy üzleti útra, és úgy intézi, hogy Ana tudomást szerezzen a dologról.

13.
Sara látván, hogy semmivel nem tudja visszahódítani Danielt, érzelmi zsarolással próbálkozik. Azt állítja, egykori kapcsolatuk idején teherbe esett, de elvetélt. Daniel sajnálja ugyan a történteket, de csakis Ana jár a fejében. Miután Sara gyógyszereket vett be, Daniel eszméletlenül talál rá a szobájában. Agustina és Olga elhatározzák, hogy elmennek a Gato Verdébe, hogy Agustina lássa, hol táncolt egykor a lánya, Analia.

14.
Sarát kórházba szállítják, és arra kérik Danielt, hogy még ne utazzon el. Chino épp Cristoballal és Camilával beszélget, amikor a kocsiban várakozó feleségénél, Lupénál, megindul a szülés. Cristobal segíti világra a gyereket, és ezzel Chino bizalmába férkõzik. Analia folyamatosan kutat a múltja után, de csak egy szürke autóra emlékszik, melyben két nõ utazott, és õ volt az egyik közülük.

15.
Miután Isabel Atlantába érkezik, Sara nagy bosszúságára Daniel visszautazik, és õt Isabel gondjaira bízva otthagyja a kórházban. Chino újszülött gyermekének leendõ keresztapjaként mutatja be Cristobalt Montanának. A fiú elõtt felcsillan a remény, hogy beépülhet Montana szervezetébe. Armando és Roberto a Gato Verde tulajdonosa után kérdezõsködnek, de néhány tagbaszakadt testõr elhurcolja õket.

16.
Ana megdöbben azon, hogy Danielnek eszébe jut, már találkozott vele korábban, és akkoriban táncosnõnek mondta magát. Ana nagyon szenved, mert semmire sem emlékszik. Robertót és Armandót alaposan megkínozzák Montana testõrei. Carmen továbbra sem akar hallani Anaról, Daniel viszont munkát ajánl neki a cégnél. Miután Montana parancsára szabadon engedik, Armando elhatározza, hogy elköltözik az országból Analiával.

17.
Carmen felháborítónak tartja, hogy Daniel munkát ajánlott Anának a cégnél, és közli Ernestóval, hogy soha nem engedi, hogy ez a nõ beférkõzzön sem a családjukba, sem a cégükbe. Ernesto érzi, hogy nehéz lesz elfogadtatnia feleségével, hogy Olgától is született egy fia. Laris belemegy abba, hogy Cristobal beépüljön Montana szervezetébe. Daniel Anáért küldi Nievest, aki észreveszi, hogy két férfi egy kocsiból figyeli a házat. Montana rájön, hogy az eltûntnek hitt Analia épp apja házában lakik.

18.
Sara dühöng, amikor Vickytől megtudja, hogy Daniel az ő egykori irodáját szánja Anának. Azonnal felhívja szövetségesét, Carment, aki megptóbálja rávenni Ernestót, hogy beszélje le Danielt Anaról, ám Ernesto egészen máshogy látja a dolgokat. Carmen arra próbálja rávenni Isabelt, hogy ügyvédként felhatalmazást szerezzen neki arra, hogy férje helyett dönthessen. Daniel bemutatja Anát fivérének, Mauriciónak. Montana egy boltban találkozik Analiával, és meglepi, hogy a lány nem ismeri fel.

19.
Daniel épp Anával és Adrianával ebédel, amikor Isabel értesíti, hogy Ernestót kórházba szállították. Daniel a kórházba siet, Ana és Adriana összefutnak Mauricióval, aki közli Anaval, hogy ismeri őt sztriptíztáncos korából, és szeretné, ha békén hagyná Danielt. A lányt nagyon megviselik a hallottak.

20.
Armando azt tervezi, hogy elutazik Anaval, még mielőtt Ricky Montana a nyomára bukkanna. Ana megosztja Daniellel a félelmeit, de a férfi arra kéri, bízzon benne, mert a szerelmük legyőzi majd az akadályokat. Olga, miután értesül arról, hogy Ernesto kórházba került, azonnal meglátogatja. Chaniqua rátámad Camilára, mert azt hiszi, el akarja enni tőle Miguelt. Cristobal váratlanul felbukkan, és a bandatagok szétszélednek.

21.
Ana telefonon közli Armandoval, hogy Daniellel tölti az éjszakát. Carmen rettentő dühös lesz, amikor Ernesto kórtermébe lépve a férje mellett találja Olgát. Daniel szeretné feleségül venni Anát, de a lány attól tart, hogy a múltja miatt esetleg ártana Danielnek és a kis Adrianának. Montana mindenáron ki akarja deríteni, hogy azapja házában élő lány valóban Analia-e.

22.
Armando úgy dönt, hogy a rendőrségen feljelenti a saját fiát, és míg Ricky börtönben ül, ő majd Európába utazik Anával. Chaniqua féltékeny Camilára, és nem örül annak, hogy Miguel ki akar lépni a bandából, hogy új életet kezdhessen. Montanát letartóztatják, ő pedig utasítja az ügyvédjét, hogy mielőbb vigye ki a börtönből. Ernesto arra kéri Benito atyát, vigye be hozzá a fiát, Miguelt.

23.
Armando feljelentése alapján Montanát letartóztatják, és vele együtt Cristobalt is. Az eset kapcsán Cristobalnak sikerül még inkább Montana bizalmába férkőznie. Ernesto találkozni szeretne Olga fiával, és megkéri Benito atyát, hogy vigye be a fiút a kórházba. Miguel egy elegáns étterembe vinné Camilát, de az ajtónálló nem engedi be őket. Celestinónak sikerül egyezségre jutni Armandóval, így Montana kikerülhet a börtönből.

24.
Miután Analia elszökött othhonról, Daniel sejti, hogy a hajón megtalálja. Hiába kéri, hogy bízzon benne és a szerelmükben, a lány attól tart, hogy sötét múltja bajt hozhat Danielre és a kis Adrianára, ezért szakít a férfival. Benito atya elmondja Miguelnek, hogy az apja, Ernesto, mielőbb látni szeretné. Armando rájön, hogy Ana és Analia vércsoportja nem ugyanaz, tehát Analia külseje mögött egy másik nő rejtőzik.

25.
Cristobal egy kissé féltékeny Miguelre, amit Camila hízelgőnek talál. Olga bevallja fiának, hogy Ernesto szeretett volna apaként viselkedni vele, de ő nem engedte, hogy megismerkedjenek, mert féltette Miguelt Ernesto feleségétől, Carmentől. Yoya próbálja megakadáltozni, hogy Carmen a kórházban összefusson Miguellel. Analiát elkapja Chaniqua bandája, és minden tiltakozása ellenére magukkal hurcolják.

26.
Chaniqua nem szándékozik átadni Analiát Montanának, mivel ő volt a legjobb barátnője, ezért egy rejtekhelyre viszi. Analia próbál minél többet megtudni egykori önmagáról. Camila furcsának találja Marlene közeledését és gesztusait, kissé idegenkedik a tolakodó nőtől. Adriana nagyon szomorú, amiért Daniel és Ana szakítottak.

27.
Carmen mindenáron el szeretné hitetni Isabellel, hogy Ernesto szellemi állapota romlik. Daniel kétségbeesetten keresi Anát, és nagyon aggódik, miután kiderül, hogy egyáltalán nem ment haza a professzor házába. Carmen boldogan közli Sarával, hogy Daniel ás Ana szakítottak, így a lány újra megpróbálkozhat Daniel elcsábításával. Montana egy újabb bandát bíz meg Analia felkutatásával.

28.
Armando és Roberto nagyon aggódnak Analía eltűnése miatt. Armando úgy véli, valahol az utcán kell keresni, mert úgy gondolja, hogy a törvényen kívüli bandák elrabolták. Analía Chaniquát faggatja a múltjáról és Montanához fűződő viszonyáról. Megnyugszik, amikor megtudja, hogy nem volt a bűnöző szeretője. Pelon elfogadja Montana ajánlatát.

29.
Olga, mióta megtudta, hogy Miguel Camilának udvarol, nagyon nyugtalan, mert nem szeretné, ha fia olyan lányt választana, aki éjszakai mulatókban táncol. Camila igyekszik minél több információt kiszedni Marleneből nővéréről, Analíáról. Sara azt szeretné, ha Daniellel hivatalossá tennék a kapcsolatukat, de Daniel egyelőre nem szeretne megnősülni. Adriana beteg, lázálmában folyton Anát emlegeti, ami bosszantja Carment.

30.
Pelon az embereivel rátör Chaniqua bandájára, hogy megtalálja Analíát és leszállítsa Montanának.A hajléktalannak öltözött Armandónak és Analíának sikerül megszökniük a nagy lövöldözés közepette. Analía elmegy meglátogatni a beteg Adrianitát, aki már Ana puszta jelenlététől is jobban lesz. Sara örülne, ha valahogy megszabadulhatna Isabeltől, aki tudja, hogy törvénytelen dolgokat művel a cég elnöke.

31.
Rene azt tanácsolja Sarának, mielőbb kezdje el szervezni az esküvőjét Daniellel, hogy Anának esélye se legyen újra kiütni őt a nyeregből. Sara magánnyomozót fogad fel, hogy kövesse Isabelt, hátha megtud valamit, amivel majd megzsarolhatja. Carmen óriási botrányt rendez, amikor Anát az unokája szobájában találja. Mauricio elárulja Sarának, hogy Ana korábban táncosnőként dolgozott.

32.
Danielt nagyon bosszantja, amiért Mauricio elárulta Sarának, hogy Ana táncosnő volt. Armando és Roberto azon töprengenek, hogyan szerezhetnének DNS mintát Adrianától, hogy kiderítsék, Analía valójában nem Mariana Montiel e, akit mindenki halottnak hisz. Daniel közli Sarával, hogy a fivére tévedett Ana múltjával kapcsolatosan. Montana egyre jobban megbízik Cristobalban.

33.
Agustina hiába szeretné, hogy Camila Miguellel járjon, a lány Cristobalba szerelmes. Isabel meglepődik, amikor megtudja, hogy Daniel ismét összejött Sarával. Elhatározza, hogy mindent elkövet majd, hogy Sara ne hálózhassa be a férfit. Montana arra gyanakszik, hogy Sara át akarja verni, ezért az emberei elrabolják Delgadót, hogy kifaggassák.

34.
Sara mindenáron ki szeretné deríteni, melyik bárban táncolhatott Ana, hogy kompromittáló fotókat szerezzen róla, és lejárassa a család előtt. Miguelnek nagy tervei vannak. Megígéri anyjának, hogy hamarosan jobb életet biztosít számára. Miután megkínozzák Delgadót, bevallja, hogy Sara Montana üzletére pályázik, ezért árulta el. Sara elmegy Montanához, hogy Analíáról kérdezősködjön, de a férfi azt állítja, nem ismeri.

35.
Ana elkezd dolgozni a cégnél Daniel asszisztenseként. Isabel ostobaságnak tartja, hogy Ana engedi, hogy Sara megkaparintsa Danielt. Arra biztatja a lányt, hogy küzdjön érte. Sara mindent elkövet, hogy Anának úgy tűnjön, Daniel már elfelejtette és immár őt akarja. Ana kezdő létére azonnal átlátja a hibákat a vállalat vezetésében Sara elnöksége alatt. Yoya megpróbálja lebeszélni Don Ernestót arról, hogy bevallja Carmennek az igazságot Miguelről.

36.
A hazatérő Miguel a lakásukban találja az anyját fenyegető Carment. Carmen rájön, hogy Miguelt látta egy estén a házuk előtt ólálkodni Chaniquával. Armando meghívja ebédre Don Ernestót és Isabelt. Isabelt lenyűgözi a professzor. Ernesto felhívja Olgát, mert találkozni szeretne vele. Cristobal meg szeretné találni Analíát. Olga átadja Miguelnek a pénzt, amit Ernesto küldött neki az évek során.

37.
Isabel hiába próbálja jobb belátásra bírni Carment, nem sikerül. Carmen gyűlöli Anát, és mindent elkövet, hogy távol tartsa őt a családtól. Pelon bandája lecsap Anára, ám Cristobalnak sikerül kiszabadítania a kezük közül a lányt. Ana, aki nem ismeri fel őt, nem bízik benne. Cristobal tudja, hogy muszáj átadnia a lányt Montanának, de nem árulhatja el neki, hogy ő valójában beépült rendőr.

38.
Sara arra készül, hogy a céges partin a vendégek előtt bejelenti, hogy Daniellel össze fognak házasodni. Hazatérve Roberto döbbenten látja, hogy Armando meghívta Isabelt a házába. A professzor abban mesterkedik, hogy összehozza Anát Daniellel. Cristobal elviszi Anát Montanához. Olga nem örül annak, hogy Miguel Camilára szórja a pénzt, de a fiú nem engedi, hogy beleszóljon az életébe.

39.
Miután Lares százados megmenti Anát attól, hogy Montana megerőszakolja, a lány tudtára adja, hogy semmiféle bűncselekménnyel nem vádolták a múltban, és ez nagyon megnyugtató a lány számára. Armando megmutatja Isabelnek a laborját, de nem meri elmondani neki, hogy Ana valójában Mariana, csak tévedésből Ana arcát kapta. Camila elmondja Olgának és Miguelnek, hogy miért táncol a Gato Verdében.

40.
Adriana Anával tölti a napot, így a professzornak és Robertónak alkalma lesz DNS mintát szerezni a kislánytól, hogy végképp meggyőződjenek arról, Ana valóban Mariana Montiel-e.
A magánnyomozó beszámol Sarának Isabel minden lépéséről. Isabel azt tanácsolja Anának, ne engedje, hogy Sara elvegye tőle Danielt.

41. A részeg Sara a céges parti kellős közepén részegen az emelvényre áll, és bejelenti, hogy ő és Daniel eljegyezték egymást, és össze fognak házasodni. Daniel szóhoz sem jut a döbbenettől, Ana pedig sietősen otthagyja a vendégsereget. Camila közli Cristoballal, hogy őt szereti, és bármikor otthagyná Miguelt, ha a fiú úgy akarná. Cristobal attól tart, hogy a veszélyes munka hatással lesz a kapcsolatukra.

42.
Miután Lares százados közölte Agustinával, hogy lánya él, csak amnéziás, az asszony abban reménykedik, hogy lánya őt mégiscsak felismeri.
Sarát meglepi, hogy Daniel felvette a céghez Miguelt. Marlene megpróbálja lebeszélni Camilát Cristobalról, de a lány szerelmes, nem hallgat senkire.

43.
A magánnyomozó által készített fotók alapján Sara arra következtet, hogy Isabel Benito atyánál helyezte biztonságba az ellene szóló bizonyítékokat. Sarát aggasztja, hogy Analia a könyvelés hiányosságait feszegeti, és érzi, hogy a pozíciója veszélyben forog. Miguel egy elegáns helyre viszi Camilát ebédelni. Mauricio békülésképpen vacsorázni hívja Analiát.

44.
Daniel épp akkor toppan be Mauricio lakásába, amikor bátyja erőszakoskodni próbál a lánnyal. A két fivér csúnyán összevesz. Lares százados megígéri Agustinának, hogy összehoz egy találkozót Analiával. René és Vicky a Gato Verdébe indulnak, hogy fotót próbáljanak szerezni a férfiközönség előtt vetkőző Analiáról.

45.
Roberto valósággal pánikba esik attól, hogy megtalálták Ana családját. Nem szeretné, ha Ana abban a tévhitben élne, hogy Agustina lánya, de Armando nem engedi, hogy bármit is mondjon a lánynak. Marlene-nek gyanús Vicky és Renéé kérdezősködése. Sara két kéme dolgavégezetlenül távozik a Gato Verdéből. A Sara által megbízott bűnözők nem találtak meg minden bizonyítékot Benito atyánál, ezért Sara utasítja őket, hogy menjenek vissza körülnézni.

46.
Ana találkozik Agustinával és Camilával a rendőrség épületében. Noha a legcsekélyebb mértékben sem emlékszik rájuk, örül, hogy végre valakitől megtudhat dolgokat a múltjáról. Celestino úgy véli, Sara nagyon veszélyes, ezért amikor találkozik vele csapdába csalja, hogy kivallathassa. Daniel aggódik Ernesto egészségi állapota miatt.

47.
Miguel elmeséli Danielnek, hogy találkozott Carmennel a cég épületében. Carmen felkeresi Isabelt, és arra próbálja rávenni, hogy jogi úton szerezze vissza mindazt a pénzt, amit Ernesto az évek során Olgának juttatott. Analía Agustina házába költözik, aki ettől határtalanul boldog. Olga elmeséli Agustinénak, hogy korábban elveszített egy gyereket.

48.
Carmen úgy dönt, boszorkányság segítségével tünteti el azokat, akik az útjában állnak. Analia beköltözik Agustina és Camila lakásába, de nem igazán érzi otthon magát. Hiába is nézegeti a fényképeket, egyetlen emléket sem idéznek fel benne. Cristobal azt kéri Camilától, házasodjanak össze még aznap, titokban. Miguel bosszút forral Chaniqua ellen, amiért a lány felgyújtotta a kocsiját. Murillo embere bombát helyez el Lares százados otthonában.


49.
René azt tanácsolja Saranak, hogy újra beszéljen Montanaval, hátha hozzájut egy kompromitáló fotóhoz Anaról. Chino megtalálja a felvételt, melyen Montana megbízza Analíat Mariana Montiel meggyilkolásával. Cristobal a kockázattal nem törődve, bemegy Lares századoshoz a kórházba. Chaniqua könyörög az életéért, és Miguel végül nem tudja megölni, mert nagyon vonzódik hozzá.


50.
Amikor Montana megtudja Saratól, hogy Danielt szeretné visszaszerezni Anatól, kompromittáló fotókat keres a lányról. Marlene kérdőre vonja Camilat, hogy mit keres Analía a lakásán. A lány érzi, hogy nagyon nagy bajba került. Azt hazudja, hogy Cristobal vitte oda a lányt, hogy meggyőzze, vonja vissza a feljelentést Montana ellen.

Epizódismertetők 51.-102.   :

51.
Vicky újra visszalopja magát Sara bizalmába, amikor meztelen fotókat talál az interneten Analíaról. A sokszorosított fotót a cég minden munkatársa megkapja, így próbálják lejáratni Anát.


52.
Agustina épp arról panaszkodik Olganak, hogy attól tart, Analía nem érzi otthon magát a lakásukban, amikor betoppan Marlene, aki épp Analíat keresi.

53.
Marlene azzal zsarolja Camilat, hogy beárulja Montananál a nővére miatt, amennyiben nem fogadja el a közeledését. Chino is felelősségre vonja Cristobalt, amirért nem szólt arról, hogy Camila Analía testvére. Miguel arra kéri Jazmint segítsen neki közelebb kerülni Camilahoz. Carmen kétségbeesettem próbálja rávenni Isabelt, hogy nyilvánítsa beszámíthatatlannak Ernestót.

54.
Armando azt szeretné kideríteni, hogy Mariana Montiel és Analía ismerhették e egymást a múltban. Ana arra gondol, hogy miután Sara lemond, Isabelnek kell az elnöki székbe ülnie. Sara azt hazudja Carmennek hogy azért nemtud megszabadulni Isabeltől, mert a lány fondorlatosan aláíratott vele egy szerződést.... Marlene azt tanácsolja Cristobalnak, hogy hagyja békén Camilát.

55.
Celestino megfenyegeti Analíat, hogy amennyiben nem vonja vissza a feljelentést Montana ellen, a családja veszélybe kerül. Armando és Roberto megtalálják Ana egykori táskájában Daniel névjegyét. Agustina Olgával sétál az utcán, amikor megpillantja volt férjét egy nő társaságában. Aguirre is észreveszi és utána szól, de Agustina nem hajlandó szóba állni vele.

56.
Cristobal észrevétlenül követi Celestinot Murillo rezienciájára, ám Murillo egyik testőre lecsap rá. Dulakodás közben Cristobalt lövés éri, de végül leteríti a testőrt, és sikerül elmenekülnie. Ricky dühös az apjára, amiért átadta neki anyja levelét, és rájött, hogy szeretett édesanyja nem akart tovább élni, miután megtudta, hogy fiából bűnöző lett.

57.
Camila egy titkos telefonszámon segítséget kér a sérült Cristobalhoz. Miguel épp rosszkor érkezik látogatóba, így kiderül számára, hogy Cristobal valójában rendőr. Carmen kihallgatja Adrianita beszélgetését, és megtudja, hogy Daniel és Ana hamarosan össze akarnak házasodni. Ana valami írásbeli garanciát szeretne Montanától arra vonatkozóan, hogy nem bántja a családját, ha ő visszavonja a feljelentést.

58.
Armando elhatározza hogy valahogyan Isabel tudtára adja, hogy Ana valójában nem az egykori Analía, hanem Mariana Montiel, akire tévedésből Ana arcát rekonstruálták. Camila felkeresi Chinot, hogy megtudja, ki lőthetett rá Critobalra. És hogy közölje, nem megy vissza dolgozni, de Chino óva inti attól, hogy abbahagyja a munkát. A részeg Sara rátör Danielre és Anara a hajón, és jelenetet rendez.

59.
Yoya azzal fenyegeti Carment, hogy felfedi titkát, vagyis, hogy Mariana nem is az ő lánya volt, hanem egy szülésznő lopta neki pénzért a csecsemőt. Ana továbbra is azt kutatja, miféle törvénytelen üzletet folytat Sara a cég részvényeseinek tudta nékül. Armando és Roberto pedig továbbra is azt próbálják kideríteni, hogy Mariana és Analia ismerték-e egymást a baleset előtt.

60.
Montana ragaszkodik ahhoz, hogy Sara menjen be hozzá a börtünbe, amennyiben kompromitáló fotókat akar szerezni Analíaról. Camila azt tanácsolja Armandonak, hogy keresse fel Chaniquat, ha többet akar tudni nővére korábbi életéről. Cristobal közli Laressel, hogy visszaállt a rendőrség kötelékébe, és megígérte, hogy nem nyugszik, míg el nem kapja Murillót.

61.
Isabel a börtönbe készül, hogy beszéljen Montanaval, ám amikor kilép a cég épületéből, két férfi elrabolja. A ravasz ügyvédnő azonban gy piros lámpánál kiszáll, lerázza a támadóit. Majd értesíti a rendőrséget arról, hogy Benito atyát feltehetőleg megtámadták. Carmen haragszik Isabelre, amiért továbbra sem hajlandó beszámíthatatlannak nyilvánítani Ernestót.

62.
Sara tombol, amiért a verőlegényeknek nem sikerült megtalálniuk a bizonyítékokat, melyeket Isabel gyűjtött ellene. Camila egyre nehezebben viseli Marlene tolakodását, de tudja hogy sokkal tartozik neki, amiért megvédi Montanatól. Miguel addig győzködi Camilát, míg végül a lány fontolóra veszi a házasságot. Cristobal féltékenysége vitából tettlegességgé fajul.

63.
Margarita a szobalány megtalálja Analía névjegykártyáját Daniel egyik régi öltönyében, és megmutatja Carmennek, aki ebből arra következtet, hogy veje és Ana már Mariana baleset előtt ismerték egymást. Isabel közli Armandoval, hogy egy feljegyzésben leírta az igazságot Analia kilétéről, és a titkos iratot Benito atyára bízta. Yoya elárulja Olgának, hogy Mariana nem Carmen lánya volt.

64.
Analía szinte biztos abban, hogy Camila nem Miguelbe szerelmes, hanem Cristobalba, és nem érti huga miért mondott mégis igent Miguelnek. Sara megmutatja Carmennek a Montanatól kapott fotókat, hogy Analia meggyilkolta Marianát. Carmen bemegy a rendőrségre, és gyilkosságért feljelenti Analiát.

65.
Armando és Roberto még mindig azt próbálják kideríteni, ismerte e Mariana Analíat a baleset előtt. Még a tragédia helyszínére is elmennek, de hiába, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Carmen követeli hogy tartóztassák le Analíat. Carmen követeli, hogy Braund nyomozó vegye elő lánya halálának ügyét, és tartóztassa le
Analiát. Cristobal megtudja Vallejotól, hogy Murillo akarta meggyilkolni Lares századost.

66.
Carmen nagyon megrémül, amikor Marianat véli látni a szobájában, de Yoja szerint csak saját sötét múltja nem hagyja nyugodni. Ernesto Olganál vacsorázik, aki elárulja neki, hogy szült neki egy kislányt, azonban a gyerek halva született. Ernestót nagyon megrázzák a hallottak. Braund embere ráakad Analia vaskos rendőrségi aktájára. Így már a nyomozóknak sem tűnik annyira lehetetlennek, hogy Analia ölte meg Marianát.

67.
Yoja megtudja Nievestől, hogy Dionisia testvére börtönben van. Analía folyton a furcsa álmára gondol, melyben közvetlenül a baleset előtt egy autóban ül Mariana Montielel, de semmilyen magyarázatot nem talál rá. Yoya meglátogatja a börtönben Antoniát, aki egykor ellopta Olga kislányát és jó pénzért Carmennek adta.

68.
Ernesto bevallja Nievesnak, hogy csak azért nem hagyta el Carment annak idején, mert teherbe esett és megszülett a lányuk Mariana. Agustina nem örül, amiért volt férje előkerült.

69.
Montana parancsára két rendőrnek öltözött bünőző elhurcolja Cristobalt. A fiú nemtudja, hogy csak próbára akarják tenni főnöke iránti hűségét.

70.
Don Ernesto elárulja Yojának, hogy házasságok kivüli fiát is odaköltözteti a házba, amitn feleségül veszi Camilat. Cristobal pedig kiállja Montana próbáját. Miután Cristobal kiállja a próbát, Ricky Montana legbelsőbb köreibe kerül. Camilának bárhogy is tetszik Cristobal, úgy dönt, mégis Miguellel marad. Braund nyomozó letartóztatási parancsot szerez Analia ellen. A lányt épp az esküvőjén készülnek letartóztatni.

71.
Yoja mindent elmond Benito atyának Carmenről. Az atya abban bízik, hogy az esküvő után Carmen már úgysem tehet semmit, ezért nem jelent majd veszélyt senkire.

72.
Miután az esküvői szertartás kellős közepén Sara fényképeket lobogtatva bejelenti hogy Ana gyilkolta meg Marianat, az esküvő botrányba fullad.

73.
Yoya elképedve hallgatja Danielt, alig hiszi el, hogy Ana valójában egy hidegvérű gyilkos. Sara és Carmen felháborodnak azon, hogy Isabel továbbra is el akarja látni Ana védelmét, de a család többi tagja sem nézi jó szemmel. Isabelen kívül senki nem hisz a lány ártatlanságában. Daniel igyekszik eltitkolni kislánya elől a szörnyű igazságot. Cristobal megígéri Camilának, hogy közbenjár Analia érdekében.

74.
Cristobal nagy dilemma elé kerül, mivel Lares századoson kivűl senki sem fedheti fel az igazságot Analíaról, a százados pedig ismét kómába esett. Daniel hallani sem akar arról, hogy Ana esetleg ártatlan. Armando teljesen kétségbe esik, amikor rádöbben, hogy Roberto eltűnt, és magával vitte az összes kutatási eredményt. Így nem tisztázhatja Anát a vádak alól.

75.
Analíaat átszállítják a börtönbe, ahol épp Antonia lesz a cellatársa. Roberto felkeresi Isabelt, hogy elmondja, nem adja vissza a kutatási eredményeket, ugyanis az engedély nélküli módszerek még bajt hoznának a professzorra, ám azt tanácsolja Isabelnek, exhumáltassa Mariana holttestét, és bizonyítsa be, hogy nem ő halt meg egykor a balesetben.

76.
Daniel nem akarja engedni Isabelnek volt felesége exumálását, mert megvan győzödve Ana bűnösségéről, és felháborítónak tartja hogy Isabel a felesége gyilkosának érdekeit képviseli. Rogelia magára borítja az ebédjét, majd Anát okolja. Azonnal verekedés tör ki az étkezőben, a börtön aligazgatója Rogeliát a büntetőzárkába záratja. Analia halálos ellenséget szerzett magának.

77.
Chaniquaval közli a nőgyogyásza, hogy ikreket vár. Antonia azt tanácsolja Ananak, hogy amennyiben túl akarja élni a börtönt, ne bízzon senkiben.... és bármit is lát, ne beszéljen semmiről senkinek. Agustina és Camila meglátogatják Anát a börtönben, és szeretetükről meg támogatásukról biztosítják. Adriana boldogtalan, amiért senki nem hisz Ana ártatlanságában, váratlanul kiszáll apja autójából, és Daniel nyomát veszíti.

78.
Adriana képtelen elfogadni, hogy apja már nem szereti Anat. Cristobal örül, hogy bekerült Montana belső köteibe, de arra nem számított, hogy mobiltelefonját elveszik tőle az akció előtt, így a rendőrség nem tudja bemérni, hol jön létre a kábítószerüzlet. Daniel engedélyt ad Isabelnek Mariana sírjának felnyitására. Montana arra kéri a börtön igazgatóhelyettesét, hogy keserítse meg Analia életét.

79.
Sara tombol, amiért Don Ernesto a biztonsági osztály főnökévé nevezte ki Miguelt. Attól tart, így nehezebben tudja majd intézni a törvénytelen üzleteit. Antonia elmondja Anának, hogy régóta ismeri Carment. Mayaguez rendőrtiszt felkeresi Braund nyomozót, és elmondja neki, hogy Analia valójában beépített rendőrként dolgozott, és a priusza pusztán álca volt.

80.
Sara felkeresi Danielt, és próbál ismét a közelébe férkőzni. A börtön igazgatója megfélemlíti Anat. Az irodájába viteti és megpróbálja megerőszakolni. de Yoyer felügyelő megakadályozza. Chaniqua elmegy Miguel lakására, hogy visszavigye a pénzt, amit Miguel megalázó módon odadobott neki. Isabel arra kéri Mauriciót, beszéljen Armandóval, hogy meggyőződjön Ana ártatlanságáról.

81.
Cristobal tájékoztatja Lares századost a drogszállítmány érkezéséről. Még a századost is meglepi, hogy a bűnszövetkezet immár tengeralattjáron szállítja a kábítószert. Antonia, miközben haldoklik, Anára bízza a Bibliáját mondván, hogy abban megtalálható a teljes igazság. Mauricio elképed, amikor megtudja, hogy Ana valójában Mariana.

82.
Mauricio sokott kap az igazság hallatán. Arra kéri Isabelt, hogy kövessen el mindent azért hogy Anat kihozza a börtönből. Rogelia azt javasolja az igazgatóhelyettesnek, hogy zárassa Analíat a büntetőcellába a patkányok közé. Miguel és Vicky felfedik Daniel előtt, hogy rájöttek, Sara törvénytelen üzleteket bonyolít a cégen belül, és hűtlenül kezeli a társaság vagyonát.

83.
Daniel megnyugszik, amikor kiderül, hogy Adriana Isabelhez ment. A kislány azonban nem hajlandó hazamenni, mert tudja, hogy Carmen folyton szidalmazza Anat. Daniel megengedi, hogy egy ideig Isabelnél lakjon. Carment kísérti Mariana szelleme. Noha retteg tőle, szeretne uralkodni felette. Sara megjelenik Isabelnél, és mindent elmond Adrianának Anaról. Miguel és Vicky együtt nyomoznak Sara törvénytelen ügyleteinek felderítésén.

84.
Rogelia kis híján megöli Analíat, amikor a börtön igazgatója közbelép. Aguierre rábeszéli Agustinat, hogy elviszi kocsival a börtönhöz. Ott azonban nem engedik be őket, mondván a lányt épp átszállítják egy szigorúan őrzött intézetbe. Braund nyomozó és Mandela beviszik Anát a rendőrségre. A lány nem tudja mire vélni a hirtelen támadt kedvességet.

85.
Cristobal elmondja Ananak az iagzságot a múltjáról. Ana hitetlenkedve hallgatja, hogy ő valójában rendőrtiszt volt, aki beépült Montana bűnszervezetébe, hogy lebuktassa a bűnözőt. Sara arra kéri Montanat, segítsen neki kiiktatni Isabelt, aki olyan bizonyítékokkal rendelkezik, amelyekkel bármikor lebuktathatja.


86.
Isabelt elrabolják a Montana által megbízott bűnözők, így Ana hiába várja őt a rendőrségen, a barátnője nélkül pedig nem szeretne dönteni. A rendőrök egyetlen esélye Montana lebuktatására, ha Ana együttműködik velük. Miguel és Camila meglátogatják Ernestót, aki azt szeretné, ha az esküvőjük után oda költöznének. Isabelnek sikerül sms-t küldenie Danielnek és Mauriciónak, melyben közli, hogy elrabolták.

87.
Daniel és Mauricio a rendőrséghez fordulnak Isabel elrablása miatt. Daniel megdöbben, amikor Braund nyomozó irodájában találja Anat, és újra a szemére veti árulását. Carmen rettentő dühös lesz, amikor megpillantja a kertben Miguelt és Camilat. Chaniqua visszaviszi Miguelnek a pénzét, de csak Olgat találja otthon. Az asszonynak gyanús Chaniqua hirtelen rosszulléte.

88.
Miguel megkéri Vickyt, hogy ne nyomozzanak tovább Sara után. A lány nagyon furcsállja a kérést, hiszen már nagyon közel járnak ahhoz hogy lebuktassák Sarat. Benito atya felkeresi Sarat, és megfenyegeti hogy nyilvánosságra hozza az ellene szóló bizonyítékokat nem kerül elő Isabel. Isabelt megtalálják a rendőrök, de újra kell éleszteni, mert egy levegőtlen helyiségben fuldoklott.


89.
Az orvosok küzdenek Isabel életéért, de nem tudják, hog yaz oxigénhiány okozhatott egy agykárosodást. Analía úgy dönt segít a rendőrságnek elkapni Montanat. Celestino lelövi az emberrablókat, hogy ne hozzák kapcsolatba őket Montanaval. Armando ráveszi Danielt, hogy szállítsák Isabelt az ő laborjába hogy megmenthesse.


90.
Montana nagyon meglepődik, amikor a halottnak hitt Lares százados megjelenik nála, és közli hogy Analíat egy szigorúan őrzött börtönbe szállítják. Armando kezelése nyomán Isabel visszanyeri az eszméletét, és csakhamar jobban lesz. Miguel ráveszi Camilat, hogy házaspodjanak össze azonnal, így máris beköltözhetnek az apja házába.

 

91.
Agustina hitetlenkedve fogadj a hírt, miszerint Camila és Miguel titokban összeházasodtak. Olga nagyon dühös lesz, mivel úgy érzi Miguelnek a terhes Chaniqua mellett lenne a helye. Montana megbízza Cristobalt, hogy szöktesse meg Analíat a börtönből. Braund nyomozó lesz Analía kiképzőtisztje. A lányra kemény megpróbáltatások várnak.


92.
Carment kísérti Dionisia szelleme. Mindenhol őt véli felfedezni, és a gyilkost, aki a boszorkány házában tartózkodott, amikor megölte. Analía nagyon szenved a kiképzésen, de Braund nem könyörül rajta. Tudja, hogy ezzel az életét mentheti meg. Sara örül, mert Daniel úgy véli, a házasságuk mindkettőjüknek előnyös lenne.


93.
Mauricio elképedve fogadja a hírt, hogy Daniel feleségül akarja venni Sarat. Lares közli Analíaval, hogy Isabel sokkal jobban van, Armando megmentette az életét. Montana összefut Saraval és Danielel egy étteremben. Eljátsszák, hogy nem is ismerik egymást, de Danielt már nem olyan könnyű átverni. Miguel arra kényszeríti Chaniquat, mondja azt Olganak, hogy nem ő az ikrek apja.

 

94.Sara tudja,hogy Daniel még mindíg anát szereti,de minden pillanatban azon van,hogy elfeledtesse őt.Mauricio aki korábban szerelmes volt Marianába,most is mindenben támogatja Isabelt,hogy a lány mielőbb kiszabaduljon a börtönből.Camila kihalgatja Chaniqua és olga beszélgetését.Megdöbbenve halja hogy a lány terhes Migueltől.

 

95.Braund kemény kiképzésben részesíti Analíát,mert biztos akar lenni abban,hogy nem éri semmi baj,amikor újra beépül Montána szervezetébe.Daniel megtiltja Isabelnek hogy Sara üzletei után nyomozzon.Jazmin szerint hazugság,hogy Chanicqua gyermeket vár Migueltől.Miguel nagyon dühös,amiért Camila nem hajlando lefeküdni vele a nászéjszeakájukon.

 

96.Camila elmondja Miguelnek,tud arról,hogy Chanicqua terhes tőle.Miguel mindent tagad de a lány nem hajlando lefeküdni vele,míg nem látja az apasági vizsgálatot.Chaniqua anyját,Pamelát,az apácák ápolják,de Tersa nővér arra kéri a lányt,vigye haza és ápolja.Egy rutinvizsgálat során megálapítják,hogy Analía szült már.A lány képtelenségnek tartja,hogy ne emlékeWeblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 31
Heti: 106
Havi: 431
Össz.: 98 763

Látogatottság növelés
Oldal: Részek 1-102-ig 178 van ösz de még nem vok kész
El rostro de Analía - © 2008 - 2021 - bosszu-alarca.hupont.hu

A HuPont.hu jelszava az, hogy itt a honlapkészítés ingyen van! Honlapkészítés Ingyen

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat